Faceți căutări pe acest blog

vineri, 22 ianuarie 2010

Una dintre supravietuitorii filmului Avatar

Am fost si eu, din curiozitate, sa vad filmul Avatar...Mi s-a parut un film bun, foarte bine realizat si  ideea de a trai in perfecta comuniune cu natura este incredibila. Ne face sa ne amintim de rasa umana la inceputurile ei....
Dar...wtf? Cum naiba sa te sinucizi pentru ca ai vazut un film? Ca e aiurea in vremurilea astea? Adevarat...dar niciodata nu a fost foarte bine.E prea cruda si urata lumea inconjuratoare? Muta-te la tara undeva....si poate o sa simti altfel. Fa o cura de munte si fi atent in jurul tau...si lumea asta are multe de oferit dar trebe sa asculti, sa vezi, sa simti. Dar cum poti sa faci toate astea daca nici macar nu te mai plimbi..iesi din casa doar ca sa mergi la job sau la mall..si apoi esti trist ca ai vazut Avatar?
„Asta este tot ce fac în ultima vreme, caut pe internet informaţii şi imagini legate de film. Cred că asta mă ajută cumva. Îmi este extrem de greu să accept faptul că e doar un film şi să trec peste asta, peste faptul că nu voi putea niciodată trăi ca Na'vi. Cred că îmi trebuie un alt film care să mă scoată din asta„, scrie o fană care semnează Elequin. (capital.ro)
Normal ca iti este greu...daca stai toata ziua pe internet. Tu asta crezi ca iti trebuie sa te scoata din starea aceasta..un alt film? Eu cred ca ai nevoie sa mai iesi din casa.
Eu zic sa ne trezim cu totii si sa incercam fiecare sa facem lumea mai buna :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu